Verkkokauppa Info Yhteystiedot
Ostosmukisi on tyhjä.
Tuoteryhmät
TUOTEHAKU:
TUOTTEET:
Mukit
Teeastiastot
Setit kahdelle
Tarjoilu
Esiliinat
Botanica
Metsän Enne - Uusi!
Sateenvarjot
Laukut
Lompakot
Kellot
Peilit
Kirjoituspöytä
Koristetyynyt
Mucha
Klimt
Leonardo da Vinci
Van Gogh
Monet
Morris
Suomalaiset klassikot
Hevoset
Pariisin kissat
Kasvomaskit
Fanituotteet
Lahjakortit
Tykkää :)

Kupillinen.fi Facebookissa
Ostaminen
HUOM! Tilattujen tuotteiden toimituskulut laskemme vain kerran. Vinkki: Jokaisen tuotteen kohdalla näet toimitushinnan yhden tuotteen tilaukselle. Tilaamalla useita tuotteita säästät toimituskuluissa.

Halutessasi ostaa tuotteita verkko-
kaupasta, paina "Ostosmukiin" -nappia tuotteen kohdalla. Ostoskorisi tiedot näkyvät sivun vasemmassa ylälaidassa.

Tilausohjeet - miten ostat tuotteita

Tutustu myös
annaenne.fi -verkkokaupasta löydät monia kauniita käsintehtyjä tuotteita taideaihein.
SUOMALAISET KLASSIKOT
Hugo Simberg: Haavoittunut enkeli - tyynynp√§√§llinen. T√§t√§ p√§√§llist√§ koristavaa molemmin puolin H. Simbegin klassikkoteos: Haavoittunut enkeli. Kaunis taideprintti. P√§√§llisess√§ on vetoketju. Mukava koriste makuhuoneseen, olohuoneeseen, ruokasaliin, kes√§iselle parvekkeelle tai m√∂kille. Elegantti ja mahtava lahjaidea. Tyylik√§s! Ymp√§rist√∂- ja terveyssertifikaatti: OEKO-TEX 100 (turvallinen tekstiili -merkityt tuotteet on testattu Kansainv√§lisen OEKO-TEX¬ģ liiton taholta terveydelle haitallisten kemikaalien ja v√§riaineiden varalta).Katso toisesta kuvasta yksityiskohta.
Koko: 40 cm X 40 cm
Hinta: 20.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10267
Lisää koriin
Hugo Simberg: Kuoleman puutarha - tyynynp√§√§llinen. T√§t√§ p√§√§llist√§ koristavaa molemmin puolin H. Simbegin klassikkoteos: Kuoleman puutarha. Kaunis taideprintti. P√§√§llisess√§ on vetoketju. Mukava koriste makuhuoneseen, olohuoneeseen, ruokasaliin, kes√§iselle parvekkeelle tai m√∂kille. Elegantti ja mahtava lahjaidea. Tyylik√§s! Ymp√§rist√∂- ja terveyssertifikaatti: OEKO-TEX 100 (turvallinen tekstiili -merkityt tuotteet on testattu Kansainv√§lisen OEKO-TEX¬ģ liiton taholta terveydelle haitallisten kemikaalien ja v√§riaineiden varalta).Katso toisesta kuvasta yksityiskohta.
Koko: 40 cm X 40 cm
Hinta: 20.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10268
Lisää koriin
Helene Schjerfbeck, Tanssiaiskeng√§t - tyynynp√§√§llinen. T√§t√§ p√§√§llist√§ koristavaa molemmin puolin H. Schjerfbeckin, Tanssiaiskeng√§t. Kaunis taideprintti. P√§√§llisess√§ on vetoketju. Mukava koriste makuhuoneseen, olohuoneeseen, ruokasaliin, kes√§iselle parvekkeelle tai m√∂kille. Elegantti ja mahtava lahjaidea. Tyylik√§s! Ymp√§rist√∂- ja terveyssertifikaatti: OEKO-TEX 100 (turvallinen tekstiili -merkityt tuotteet on testattu Kansainv√§lisen OEKO-TEX¬ģ liiton taholta terveydelle haitallisten kemikaalien ja v√§riaineiden varalta).Katso toisesta kuvasta yksityiskohta.
Koko: 40 cm X 40 cm
Hinta: 20.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10269
Lisää koriin
Kankainen kasvomaski - Hugo Simberg: Kuoleman puutarha. Tätä maskia koristaa Simbergin teos, Kuoleman puutarha. Kaksikerroksinen suoja, nenäkaari. Upea setti yhdessä tyylikkään laukun tai kassin kanssa (Klimt). Katso toisesta kuvasta yksityiskohta. -> Ohje: Pese kangasmaski 60 asteen pesuohjelmalla aina käytön jälkeen. Voit myös silittää maskin.
Koko: nuorille, aikuisille
Hinta: 12.00 EUR 5.00 EUR (+ toimituskulut 3.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10178
Lisää koriin
Hugo Simberg: Haavoittunut enkeli - iso muki. Mukia koristaa Hugo Simbergin klassikko *Haavoittunut enkeli* (1903), sekä taitelijan nimikirjoitus. Tilavuus: 3 dl. Loistava arkimuki. Muki toimitetaan valkoisessa ikkunallisessa kartonkirasiassa, jossa on myös paikka kirjoittaa esim. toivotuksia tai terveisiä. Maalaus *Haavoittunut enkeli* valittiin vuonna 2006 Ateneumin taidemuseon järjestämässä äänestyksessä Maamme Tauluksi. Sun oma hetkesi enkelin kanssa!
Koko: kork. 10 cm
Hinta: 10.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_9911
Lisää koriin
Akseli Gallen-Kallela: Poika ja varis - iso muki. Mukia koristaa Gallen-Kallelan kuuluisa *Poika ja varis*, (1884), sekä taitelijan nimikirjoitus. Tilavuus: 3 dl. Loistava arkimuki. Muki toimitetaan valkoisessa ikkunallisessa kartonkirasiassa, jossa on myös paikka kirjoittaa esim. toivotuksia tai terveisiä. *Poika ja varis* on merkittävimpiä Gallen-Kallelan nuoruudentöistä, joille realistinen ilmaisu oli tyypillistä. Teos oli Gallen-Kallelan mukana hänen matkustaessaan ensimmäisen kerran Pariisiin 19-vuotiaana. Nyt sinäkin voit ottaa teoksen mukaasi :)
Koko: kork. 10 cm
Hinta: 10.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_9938
Lisää koriin
Akseli Gallen-Kallela: Velisurmaaja - iso muki. Mukia koristaa Gallen-Kallelan kuuluisa *Velisurmaaja*, (1897), sekä taitelijan nimikirjoitus. Tilavuus: 3 dl. Loistava arkimuki. Muki toimitetaan valkoisessa ikkunallisessa kartonkirasiassa, jossa on myös paikka kirjoittaa esim. toivotuksia tai terveisiä. Gallen-Kallelan upea maalaus kuvaa Kalevalan tarinaa Lemminkäisestä ja hänen äidistään.
Koko: kork. 10 cm
Hinta: 10.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_9965
Lisää koriin
© Anna Kozar-Poikonen
Viimeisin päivitys: 2024-04-11 13:10:06
Evästeet | Tietosuoja