Verkkokauppa Info Yhteystiedot
Ostosmukisi on tyhjä.
Tuoteryhmät
TUOTEHAKU:
TUOTTEET:
Mukit
Teeastiastot
Setit kahdelle
Tarjoilu
Esiliinat
Botanica
Metsän Enne - Uusi!
Sateenvarjot
Laukut
Lompakot
Kellot
Peilit
Kirjoituspöytä
Koristetyynyt
Mucha
Klimt
Leonardo da Vinci
Van Gogh
Monet
Morris
Suomalaiset klassikot
Hevoset
Pariisin kissat
Kasvomaskit
Fanituotteet
Lahjakortit
Tykkää :)

Kupillinen.fi Facebookissa
Ostaminen
HUOM! Tilattujen tuotteiden toimituskulut laskemme vain kerran. Vinkki: Jokaisen tuotteen kohdalla näet toimitushinnan yhden tuotteen tilaukselle. Tilaamalla useita tuotteita säästät toimituskuluissa.

Halutessasi ostaa tuotteita verkko-
kaupasta, paina "Ostosmukiin" -nappia tuotteen kohdalla. Ostoskorisi tiedot näkyvät sivun vasemmassa ylälaidassa.

Tilausohjeet - miten ostat tuotteita

Tutustu myös
annaenne.fi -verkkokaupasta löydät monia kauniita käsintehtyjä tuotteita taideaihein.
TEEASTIASTOT
Vincent van Gogh: Kukkivat mantelipuun oksat, San Remy - espressokupit kahdelle ja koru rasia. Setti kahdlelle. Kuvituksena Vincent van Goghin kaunis *Kukkivat mantelipuun oksat, San Remy*, (1890). Setti sisältää kupit ja lautaset kahdelle. Mukaan kaunis lahjapakkaus / säilytysrasia (toisessa kuvassa), joka sopi myöhemmin esim. korurasiaksi.
Koko: muki: 1 dl, 6 cm X 5 cm, lautanen: 12,5 cm
Hinta: 24.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10318
Lisää koriin
Inspired by Downton Abbey, Kesä / ruusut ja perhoset - mukit ja lautaset kahdelle ja koru rasia. Setti sisältää isot kupit, lautaset kahdelle. Kaunis paksu posliini, muki: 3 dl. Mukaan todella upea lahjapakkaus / säilytysrasia, joka sopi myöhemmin esim. korurasiaksi. Kaunis kuvio levittyy yli kupin ja norsunluunvärisen lautasen. Kuvittele, että syöt aamiaista Downton Abbeyssa. Upea 5 o*clock saraja!
Koko: mukin kork.: 7 cm x 8,5 (halk.) lautanen: 15 cm
Hinta: 30.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10321
Lisää koriin
Inspired by Downton Abbey, Kesä / ruusut ja perhoset - espressokupit kahdelle ja koru rasia. Setti kahdlelle. Setti sisältää kupit ja lautaset kahdelle. Kaunis paksu posliini, muki: 1 dl. Kaunis kuvio levittyy yli kupin ja norsunluunvärisen lautasen. Kuvittele, että syöt aamiaista Downton Abbeyssa. Mukaan kaunis lahjapakkaus / säilytysrasia, joka sopi myöhemmin esim. korurasiaksi.
Koko: muki: 6 cm X 5 cm, lautanen: 12,5 cm
Hinta: 24.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10322
Lisää koriin
Ruusuja, musta taustaväri. Inspired by Downton Abbey - Tee / kahvi yhdelle. Tämä tyylikäs setti näyttää teepannulta, mutta itse asiassa sen alaosa on teekuppi (3,5 dl) ja yläosa pieni haudutuspannu (6 dl). Settiin kuuluu lisäksi aluslautanen. Sopii täydellisesti ihanan pitkään hetkeen hyvän kirjan parissa. Mukaan lahjapakkaus. Suosittelen lahjaksi. Upea 5o*clock saraja.
Koko: pannu 9 cm; muki 6 cm, lautasen halk. 15 cm
Hinta: 30.00 EUR (+ toimituskulut 8.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10323
Lisää koriin
Ruusuja, valea taustaväri. Inspired by Downton Abbey - Tee / kahvi yhdelle. Tämä tyylikäs setti näyttää teepannulta, mutta itse asiassa sen alaosa on teekuppi (3,5 dl) ja yläosa pieni haudutuspannu (6 dl). Settiin kuuluu lisäksi aluslautanen. Sopii täydellisesti ihanan pitkään hetkeen hyvän kirjan parissa. Mukaan lahjapakkaus. Suosittelen lahjaksi. Upea 5 o*clock saraja.
Koko: pannu 9 cm; muki 6 cm, lautasen halk. 15 cm
Hinta: 30.00 EUR (+ toimituskulut 8.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10324
Lisää koriin
Pariisin kissat, espressosetti kahdelle - mukit, lautaset. Suositellaan kahdenkeskisiin romanttisiin hetkiin. Katso toisesta kuvasta yksityiskohta. Lahjapakkaus mukana! Suosittelemme lahjaksi!
Koko: 1 dl, lautanen, halk: 11 cm
Hinta: 24.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_10288
Lisää koriin
Mucha: Haave - espressokupit kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit, lautaset ja lusikat kahdelle. Kuvituksena Haave (1897). Upea pyöreä muoto toistuu kukissa, kuvan taustassa, neidon asussa. Mutta yllättäen lautanen onkin muodoltaan pehmeän kulmikas! Mukaan kaunis lahjapakkaus (kuvassa).
Koko: muki: 5,5 cm X 5,5 cm, lautanen, lusikka: 10 cm
Hinta: 24.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_1562
Lisää koriin
Mucha: Topaasi (ruskea) - espressokupit kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit ja lautaset kahdelle. Kuvituksena Topaasi (1900). Upea pyöreä muoto toistuu kukissa, kuvan taustassa, neidon asussa. Mutta yllättäen lautanen onkin muodoltaan pehmeän kulmikas! Mukaan kaunis lahjapakkaus (kuvassa).
Koko: muki: 5,5 cm X 5,5 cm, lautanen: 17 cm X 8,5 cm
Hinta: 24.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_1564
Lisää koriin
Klimt: Tumma Suudelma - espressokupit kahdelle. Setti sisältää kupit, lautaset ja lusikat kahdelle. Kuvituksena Gustav Klimtin loistava Suudelma (1908) tummalla taustalla. Upea pyöreä muoto toistuu kukissa, kuvan taustassa, neidon asussa. Mutta yllättäen lautanen onkin muodoltaan pehmeän kulmikas! Mukaan kaunis lahjapakkaus (kuvassa).
Koko: muki: 5,5 cm X 5,5 cm, lautanen, lusikka: 10 cm
Hinta: 24.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_1567
Lisää koriin
Mucha: Topaasi - espressokupit kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit, lautaset ja lusikat kahdelle. Kuvituksena Topaasi (1900). Upea pyöreä muoto toistuu kukissa, kuvan taustassa, neidon asussa. Mutta yllättäen lautanen onkin muodoltaan pehmeän kulmikas! Mukaan kaunis lahjapakkaus (kuvassa).
Koko: muki: 5,5 cm X 5,5 cm, lautanen, lusikka: 10 cm
Hinta: 24.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_1570
Lisää koriin
Mucha: Topaasi - teekupit / cappuccino kupit kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit, lautaset kahdelle. Kuvituksena Topaasi (1900). Upea pyöreä muoto toistuu kukissa, kuvan taustassa, neidon asussa. Mukaan kaunis rasia (kuvassa), joka sopi myöhemmin esim. korurasiaksi.
Koko: muki: 10 cm X 7 cm, lautanen: 15 cm
Hinta: 35.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_1572
Lisää koriin
Mucha: Kukat - teeastiasto kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit, lautaset, lusikat kahdelle sekä kermakon, maitoastian ja sokerikon. Osissa koristeena kultaus. Kuvituksena Kukat (1897). Kupeissa valloittava aaltomainen reunus ja lusikat ovat suloiset! Osien koot: muki 7,5 cm; lautasen halk.: 14 cm; sokerikon kork. 12 cm; kermakon kork. 4 cm, lusikka 13 cm
Koko: Sydämen muotoinen pakkaus
Hinta: 50.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_5911
Lisää koriin
Mucha: Haave - teeastiasto kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit, lautaset ja lusikat kahdelle. Kuvituksena Haave (1897). Upea pyöreä muoto toistuu kukissa, kuvan taustassa, neidon asussa. Tuotteen viimeistelevät elegantit reunakuviot ja kultaukset. Osien koot: muki 7,5 cm; lautasen halk.: 14 cm; sokerikon kork. 12 cm; kermakon kork. 4 cm, lusikka 13 cm
Koko: Sydämen muotoinen pakkaus
Hinta: 50.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_5918
Lisää koriin
Mucha: Haave - teekupit / Café Latte kupit kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit, lautaset ja lusikat kahdelle. Kuvituksena Haave (1897). Upea pyöreä muoto toistuu kukissa, kuvan taustassa, neidon asussa. Mutta yllättäen lautanen onkin muodoltaan pehmeän kulmikas! Kupin reunassa kultaus.
Koko: muki: 8 cm; muki: 16,5 cm X 14 cm, lusikka: 13 cm
Hinta: 33.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_6024
Lisää koriin
Mucha: Kukat - teekupit kahdelle. Alfons Mucha tunnetaan taidegrafiikan mestarina, jonka rauhallisissa väreissä ja ääriviivoissa on arvokkuutta ja kauneutta. Setti sisältää kupit, lautaset ja lusikat kahdelle. Kuvituksena Kukat (1897). Kupeissa ja lautasissa poikkeuksellinen kolmiomainen muoto, joka näkyy myös kupin korvan tyylissä. Suosittelemme esim. lahjaksi kihlaparille. Mukin ja lautasen reunassa kultaus.
Koko: muki: 8 cm; lautasen halk. 18 cm; lusikka 13 cm
Hinta: 38.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_6033
Lisää koriin
Klimt: Suudelma - astiasto kahdelle. Tämä upea astiasto on kuvitettu Gustav Klimtin kenties tunnetuimmalla teoksella: Suudelma (1908). Siinä aistikkuus näyttäytyy koristeellisessa muodossa: miehen asussa kovat suorakulmaiset kuviot, naisen asussa taas pehmeän pyöreät muodot. Tyy kuuluu Klimtin kultakaudella. Rakastavaiset ovat uppoutuneena kultaisessa tilassa, jota taidehistorioitsijat kutsuvat kultaiseksi onneksi. Astiastoon kuuluu sokerikko, kermakko, maitoastia sekä kupit, lautaset ja lusikat kahdelle. Koristeena kultaukset. Sokerikon kannessa ja lautasissa on hurmaava pitsimäinen kuvio. Suosittelemme esim. hää- tai kihlajaislahjaksi. Osien koot: muki 6,5 cm; lautasen halk. 15,5 cm; sokerikon kork. 11 cm, maitoastian kork. 4 cm; lusikka 13 cm
Koko: Sydämen muotoinen pakkaus
Hinta: 50.00 EUR (+ toimituskulut 6.00 EUR)
Tuotenumero: IMG_6128
Lisää koriin
© Anna Kozar-Poikonen
Viimeisin päivitys: 2024-04-11 13:10:06
Evästeet | Tietosuoja